(N) Jatoba`s Guzz 27.01.10-08.10.14

Så dro han til de evige jaktmarker Hjertehåper du finner fred der lille pus Hjerte

Guzz ble avlivet i dag,08.10.14.

Noe har skjedd med han da han var ute,antar han møtte en bil Tristhan hadde såpass skader i ene bakbenet at jeg valgte å la han få slippe.

 

(N) Jatoba`s Guzz Hjerte

Guzz var en svært spesiell katt,og etter å ha prøvd å omplassere han i mange omganger ga jeg opp dette og slo meg til ro med at han ble her hos.

Etter at han ble kastrert,roet det seg en hel del for han.Han ble enklere å ha med å gjøre i huset,men aldri den helt store kosekatten.

Fra juli 2014 har har vært ute-katt,og fått gå fritt rundt om i skog og nærmiljø.Kom inn når han ville,var flink til å rope høyt for at vi skulle høre at han ville inn,dette fungerte veldig godt.

Desverre finnes der biler overalt...det var nok en bil som ble denne katten`s skjebne Trist

 

 

Cæsar huspus 2008-2012

Cæsar huspus,en helt fantastisk katt Hjerte Cæsar var min katt,han fulgte etter meg fra han var liten,ville ha kos og oppmerksomhet,å så glad jeg var i den katten Hjerte Av personlige grunner (som desverre gikk ut over kattene) måtte jeg finne nytt hjem til han.Og det fant jeg,et perfekt ett,men han fikk ikke tid til å slå seg skikkelig til ro der før han ble påkjørt og drept av en ambulanse i full utrykning...TristDet var så forferdelig,siden jeg visste at han lette etter meg,ropte og forsto jo ingenting...og jeg hadde i tankene å hente han hjem igjen om det ikke ble bedre,men sånn skulle det ikke gå Knuser hjerte

Cæsar som liten

CH (N) Chrissus Dixie 2009-2011

Dixie tok til seg Jawa straks hun kom inn døra ;O)

(N) Chrissus Dixie var min første Norske skogkatt,hun kom til oss i juni 2009.

Og for en katt...hun tok huset og oss med storm Smiler stort var dronning fra første dag.

Å miste henne bare 2 år gammel var forferdelig.

Hun skulle gå i avl,men fikk livmorbetennelse og behandling mislyktes,så hun ble kastrert.Etter det fikk hun gå løs ute,hun elsket det,var i sitt rette element Hjerte Så kom der en bil ... midt i jakten hennes etter en mus...og livet hennes var over Knuser hjerte det var så brutalt å miste henne at jeg holdt på å gi opp katteholdet mitt.Jeg synes kattene skal få gå fritt,bruke skog og mark etter at de er kastrerte.Men slik vi bor,vil det alltid være risiko for at de kan miste livet i møte med en bil.Til nå har vi mistet to katter på den måten.

 

Så lykkelig jeg var da min Dixie var kommet til meg,vi fikk en super flott tid sammen med henne :)

CH(N) Chrissus Dixie

Zanto og Dixie

Lurven 1997-2010

Lurven huspus,født desember 97.

Fikk slippe pga dårlig helse (tannproblemer) våren 2010.

Han klarte seg godt som utekatt,litt sky var hen overfor mennesker,men en trofast og god huskatt for oss Hjerte

Lurven huspus

Huspus Pernille 2005-2007

Pernille kom til oss fra Bodø høsten 2005.

Historien hennes var spesiell.Hun ble funnet på en altan,sammen med sin mor og sine nyfødte søsken.Ett godt menneske tok vare på kattemor og barn,og sørget for gode hjem til dem etterhvert.Da hadde ikke jeg og ikke mange andre enda lært at kattunger ikke skal forlate kattemor før de er 12 uker.Så Pernille var 8 uker da hun kom.

Hun ble kastrert og fikk gå løst ute.

Det ble to år sammen med henne,så var det mye mus høsten 07,Pernille jaktet,også på E6,der fant jeg henne most Tristen morgen jeg skulle på jobb.

Det er ubeskrivelig trasig å tenke tilvbake på....

Pernille hjelper til med strikkingen ;O)

Pernille