Forvert for en eller flere av våre katter

 

NO*Antehead`s er et lite oppdrett av Norsk Skogkatt.

Vi vil prøve å avle noen generasjoner med de linjene vi har,men også holde katteantallet nede i hjemmet vårt.

Det er flere grunner til at vi ikke ønsker å ha huset fullt av katter,den ene er at smittepresset øker veldig i takt med øket antall katter,men man skal da også ha plass til både seg selv og familien i huset,og klare å ta vare på alle kattene og huset Usikker

Katter lever i vill tilstand ofte i små grupper,men det som skjer når de blir for mange (over 6 stk) i ett hus,er at immunforsvaret deres svekkes.Det blir mere stress for dem når de er flere,og da kan lett infeksjoner oppstå.

Sykdommer som enhver oppdretter IKKE vil ha.

Hva det vil si å være forvert for oss

Det veldig viktig at du bor i nærheten av oss,altså i Mo i Rana omegn,siden vi vil følge katten opp fremover,og lett kan hente/bringe for å ha med på utstillinger,veterinærbesøk o.l.

Å få til et godt samarbeid rundt katten sier seg selv at er veldig viktig,selv om vi skriver en kontrakt med alle detaljer.

Katten blir gitt forverten mot depositumet som er kr 1500,og etter at vår avtale er fullbyrdet,og katten har blitt kastrert,blir eierskap overført forverten.Det er altså meningen at å være forvert er det samme som å skaffe seg en katt som vil leve hele sitt katteliv hos deg.

 

I avtaleperioden med oss må du ha katten som innekatt,ingen av våre avelskatter får gå løse ute.Det er bla fordi vi ikke vil ha noen uønskede parringer,og for å unngå at de skal bli skadet eller pådra seg sykdom.Vi har luftegård til våre katter,så hvis det er mulig for deg,ville det jo vært supert ;) men ikke noe krav,katter kan fint læres å gå i bånd om det er ønskelig,for å få luftet seg innimellom.

Vi vil ha katten hjem innimellom ( noen dager/ei helg o.l.)slik at kattene ikke blir fremmedefor hverandre,dette med tanke på både utstillinger (da vi må reise med flere katter i en bil) kattungefødsel,og parringer.

Dessuten kan vi ha katten hos oss,når du skal på ferie Kul

Når katten skal føde sine unger,kan vi ha katten hos oss,eller om du vil,hos deg.

Alle utgifter til forsikring,veterinær,vaksinering,kattunger,utstillinger betaler vi.

Du må sørge for de daglige utgiftene til kattemat (som du kan kjøpe gjennom oss,vi har oppdretterrabatt) kattesand,katteleker og kloremøbler.

Alt dette og mere til vil stå i en kontrakt,som vi sammen leser og finner rimelig Ha ha

Om du finner dette interessant,er du velkommen til å ta kontakt Kul

annielindavalla@hotmail.com

eller ring Annie på tlf: 92059489