Felix har nå hatt apoteket sine første fuglearbeid på ryper, 6 1/2 mnd. gammel.

Velkommen til hjemmesiden vår

                       

Tidligere hunder

Skrevet av Terje
Min første fuglehund fikk jeg i 92, GS Trollheimens Lissi. Hun ble 8 mnd.gammel etter at hun ble akutt syk og døde.
Neste hund ble GS Rørosvidda's Lady Tara etter Rørosvidda's Tatra IV og Rypebrinken's Lord Moc. Hun ble min prøveklut og tatt med på fjellet udressert. Det var Lady Tara jeg debuterte på jaktprøver og utstilling med. Hun ble premiert med 2uk og 2ak på jaktprøve. Hun var en vakker GS som fikk Cert og Bir på utstilling. Hun ble deverre ikke fylt 3 år da hun ble påkjørt av toget under en jaktprøve på Saltfjellet. Hun ble borte for oss under slippet i dårlig vær og snøfokk, og rotet seg etter hvert ned på jernbanelinjen. Prøven ble avsluttet etter det slippet pga. været.
Jeg fikk da tilbud om å kjøpe valp etter kullbror til Lady Tara, JCH Rørosvidda's Tzarek og Faksfjellet's Tara. Faksfjellet's Tzari ble stilt på noen jaktprøve men manglet nok guts for å bli noen god prøvehund. Jeg var da blitt hekta på jaktprøvesporten og valgt å gi henne bort til en ung jeger.  Hun fikk 1uk, 1ukk på utstilling.  
Neste hund ble ES Trygg etter Livi og Blautmyra's Ganda. Han var en hund med stor kapasitet og kunne jaktes med over mange dager og stilles på prøve i slutten av uken, men var etter min mening ikke den store viltfinneren, så det ble endel "stang ut". Han ble premiert med 1uk og 2ak på jaktprøve, og hadde Ck på utstilling. Han ble 11 år.
Neste og foreløpig siste hund er ES Ringvassøya's Bella, etter Ringvassøya's Shakira og Steinrabben's Felix.
 En myk og utrulig lettdressert tispe som har vært en nytelse å jakte med, den absolutt beste viltfinneren jeg har hatt. Men pga. hennes myke vesen har falt litt igjennom i prøvesammenheng. Pga. av att vi planlegger å få en hannhundvalp i huset har vår datter og samboer overtatt henne og hun brukes aktivt på jakt. Hun er premiert med 3uk og 2ak på jaktprøve. Ikke stilt på utstilling.